10 FINGERS FOR 1O DIGITS

  • -

10 FINGERS FOR 1O DIGITS

Tags : 

 

APPS PER A NENS 10 FINGERS ITUNES

Aquesta app infantil de ben segur despertarà l’atenció dels més menuts, ja que presenta el món dels números de manera molt propera i el que és més important de manera tàctil.

Això fa que qualifiquem aquesta aplicació com a excel·lent , no només pel que ensenya, sinó de la manera que ho ensenya. “10 fingers for 10 digits” està basada en el mètode Montessori, i consisteix en aprendre els números de l’1 al 10 de la manera que tots hem fet de ben petits.Contant amb els dits.

La peculiaritat de la app, es que els dits dels infants es posen damunt la pantalla de la tableta iPad , per tal d’entendre i endevinar el concepte de la xifra que es presenta. Així doncs, cada cop que el dits es posen damunt la pantalla, s’escoltarà amb d’idioma escollit la pronunciació de cada xifra, o be servirà per endevinar la quantitat d’objectes dibuixats que van apareixent.

Aquesta app per a nens, té dues modalitats de joc. La primera consisteix en un mode lliure, en que els menuts es divertiran tocant a l’atzar la pantalla, i la segona esbrinant plantejaments diversos per tal de que es resolguin.

10 fingers for 10 digits, es pot adquirir també amb un joc de fusta que conté els números del 0 al 9 i que complementen l’aplicació en els jocs proposats. El joc és compatible amb totes les tauletes d’Apple Marca iPad 1, 2, 3, 4, iPad Aire, i l’iPad Mini, però no és compatible amb les tauletes Android. Si tens un Android et pots posar en contacte amb el servei tècnic de  Marbotic

El joc de fusta el pots comprar a la boutique de @MarieMerouze 

APPS PER A NENS 10 FINGERS 1

 

 

 


cerca

free apps

recomana