BAREFOOT WORLD ATLAS

  • 0

BAREFOOT WORLD ATLAS

 

 

 

 

 

Fantàstica app que ens mostra l’Atles mundial d’una manera molt viva, amb unes il·lustracions fantàstiques dotades de múltiples dades informatives.

Els nens podran navegar per aquest atles en 3D creat pel geògraf i presentador de la BBC Nick Crane amb dibuixos de David Dean.

Els nens i nenes podrán lliscar sobre els centenars de dibuixos impressionants, pintats a mà i animacions que cobreixen el globus, i escoltar com la música canvia a mesura que viatgen d’una regió a una altra, a mesura que van aprenent.

Els nens petits gaudiran jugant amb el globus 3D i explorar les seves característiques, mentre que els nens més grans poden aprofundir per descobrir una gran quantitat de fets i punts de vista, incloent dades en temps real per a tots els països.

Barefoot World Atlas inclou una varietat de trencaclosques lúdics que es poden comprar com a extres, que permeten als nens posar a prova el seu coneixement de tots els fets, xifres i característiques de l’aplicació, en una varietat de formes imaginatives.

Barefoot World Atlas, és una app infantil perfecte per iniciar els petits a la geografia, alhora que tècnicament es molt intuïtiva i  perfecte.


cerca

free apps

recomana