BROSSA

  • 0

BROSSA

 

Un peix panxacontent amb ulleres i barret és l’encarregat de fer un viatge per tot l’univers del poeta, dramaturg i artista plàstic català Joan Brossa. En aquesta app educativa, realitzada per App-arte, (que realitza continguts digitals per a museus) els nens podran triar tres recorreguts diferents per descobrir l’imaginari fantàstic de Joan Brossa.

 

En el primer recorregut es pot veure molta informació sobre la vida i obra de Joan Brossa, en el segon itinerari, els nens i nenes podran trobar tota una sèrie de jocs per divertir-se amb l’obra del poeta i artista, i finalment l’aplicació permetrà crear personatges diferents que els encaminaran cap a la seva extensa obra.

 

De fet, a Joan Brosssa li agradava molt jugar amb les lletres, girar-les, donar-los forma i fins i tot posar-los cara. És per això que els nens amb aquesta apli descobriran i exploraran el món màgic de les vocals, així com aprendre a resoldre enigmes. Fins i tot planteja als infants que passaria en cas que les lletres i les vocals desapareguessin, fent reflexionar als nens i nenes de la importància d’aquestes.

 


Leave a Reply

cerca

free apps

recomana