DEILAND

  • 0

DEILAND

DEILAND APPS EDUCATIVES

Us presentem una petita joia creada per Chibig Studio, encapçalada per Abraham Cozar.
Tracta de les aventures del príncep Arco en el seu minúscul planeta de nom Deiland, amb genials ilustracions de Miriam Barea.

Amb aquesta aplicació,els nens podran fer volar la seva imaginació,començant a construir una casa des de zero en un planeta buit però ple de sorpreses utilitzant diversos estris del camp com ara una destral per llenya o un martell per la construcció.

També i de mica en mica aniran portant a la casa nous objectes i construiran amb els mateixos,nous materials fascinants que seran venuts a nous personatges com ara el Xef Brram, o el caçador Mun,que vindran a Deiland amb les seves naus espacials.

DEILAND APPS PER A NENS

Però no tot és pau Deiland,ja que enemics diversos també apareixeran en aquest món imaginari intentant robar els mes preuats tresors.

El príncep Arco serà el protagonista d’aquesta fantàstica aplicació educativa per infants,que a part de crear mons imaginaris, farà descobrir els plaers de la natura, ja sigui recollint fruits,olorant i construint bonics boscos de roures i pins silvestres, o contemplant una lluminosa pluja de meteorits.

 

DEILAND APP CREATIVA


cerca

free apps

recomana