DISMONSTER

  • 0

DISMONSTER

DisMonster és una aplicació de Jordi Antonijuan Artigas que permetrà als infants entendre l’origen de les ombres i superar d’aquesta manera les seves pors cap a les zones fosques que tenim tots a casa, ja sigui perquè hi ha poca llum, o simplement perquè no hi ha el llum encès.

Aquesta aplicació infantil transcorre en l’interior d’una casa a les fosques, precisament quan arriba la nit i alguns dels objectes queden amagats en la penombra. En aquesta situació proposada, els nens veuran com aquests objectes que en principi semblen monstres fantasmagòrics, s’acaben convertint en elements quotidians que reconeixeran perfectament.

Els nens i nenes disposaran d’un element important com és un giroscòpic que servirà per convertir els moviments reals en moviments virtuals dins el joc.Dismonster, és una experiència immersiva on els nens podran moure’s per tots els espais de la casa, i interactuar amb els objectes que en formen part.

En definitiva, l’app Dismonster, servirà als més petits, per banalitzar les pors, i racionalitzar-les de manera normalitzada, fent-los veure l’explicació d’aquestes.

 


Leave a Reply

cerca

free apps

recomana