DISNEYLAND EXPLORER

  • 0

DISNEYLAND EXPLORER

Tags : 

DISNEYLAND EXPLORER APPS PER NENS

Aquesta aplicació que et comentem ,es una magnífica eina per tal de que et facis una idea del que trobaràs als parcs Disney, d’una manera molt visual i entretinguda.

Disneyland Explorer conté un munt d’escenaris que configuren les diferents àrees dels parcs Disney.Aventureland, Fantasyland, Discoveryland, Frontierland o Main Street amb divertits jocs interactius, dels quals els nens s’ho passaran bomba! (I mai millor dit, si juguen al joc dels pirates) fotografies d’atraccions i cercaviles que diàriament es poden trobar als parcs, passant per una zona amplia d’hotels i restaurants.

Val a dir que en aquesta aplicació només es mostren els establiments del Disneyland de California. Aquesta app farà les delícies de grans i petits, i com a curiositat quan decidiu visitar l’escenari gràfic de la casa de Mickey Mouse, hi podreu trobar mini fragments d’alguns dels curtmetratges més celebres del ratolí més universal del món.

Un dels atractius principals d’aquesta aplicació per a nens, es la motivació per anar descobrint a cada escena gràfica, elements amagats, ja sigui en forma de fotografies, vídeos o jocs interactius.

 

DISNEYLAND EXPLORER APPS PER NENS 2

DISNEYLAND EXPLORER APPS PER NENS

 

 

 

 

 

 


cerca

free apps

recomana