DOCTOR PANDA A L’ESPAI

  • 0

DOCTOR PANDA A L’ESPAI

VIATJA A L'ESPAI AMB EL DR PANDA

Una nova app infantil del Dr Panda. Com sempre il•lusionant i realitzada cuidant tots els detalls pels creadors de Dr Panda Games
En aquesta ocasió l’osset panda viatjarà a l’espai disposat a realitzat un bonic viatge on descobrirà l’espai exterior amb l’ajuda del més menuts de la casa.

Els infants començaran el viatge ajudant a construir la nau espacial que els portarà a veure les estrelles. Ells mateixos la personalitzaran i amb ella veuran nous asteroides, nous planetes i fins i tot un forat negre.

Alhora amb aquesta app els nens reforçaran els vincles afectius i d’amistat trobant simpàtics amics que de ben segur resultaran familiars, si ja heu descarregat altres apps del Dr. Panda.

En aquest peculiar viatge espacial els nens descobriran una àmplia varietat de plantes que extraterrestres molt divertits els encantarà degustar. Els nens podran jugar amb ells i donar-los-hi de menjar.

La creativitat i la imaginació s’utilitzaran també per arreglar el coet, reparar un satèl•lit, o trobar el camí en un laberint d’un meteorit entre altres sorpreses…

DR PANDA A L'ESPAI APPS PER NENS

DR PANDA EN EL ESPACIO

 


cerca

free apps

recomana