DR PANDA TOY CARS

  • 0

DR PANDA TOY CARS

Tags : 

APPS PARA NIÑOS LOC COCHES DEL DR PANDA

 

Amb els cotxes del Dr. Panda, els petits de la casa seran els encarregats de descobrir dues grans ciutats virtuals i poder descobrir-ne tots els racons.

Les catifes i mantes infantils passen al món virtual de la mà del Dr. Panda i els seus carrers, prenen vida i conviden als menuts a viure situacions i experiències noves.

Podran escollir entre 8 vehicles i fins hi tot interactuar amb els seus amics, per tant, més diversió! Qui tingui ganes d’atrapar un lladregot, només haurà d’escollir el cotxe de policia i començar a passejar-se pels carrers i atrapar-lo, Segur que no s’escaparà!

APPS PER NENS LOS COCHES DEL DR PANDA 1

També es podran sentir com un valent bomber i apagar un foc.
I per als qui vulguin conduir una ambulància amb la seva sirena, també la podrà utilitzar per ajudar a qui ho necessiti. Fins hi tot hi ha un vaixell a punt per ser tripulat!!!

Amb aquests carrers plens de vida i activitat, els nens podran conèixer diversos oficis i orientar-se pels carrers de les ciutats. Cada un dels vehicles té funcions diferents per a descobrir i combinar.

Els nens i nenes crearan les seves pròpies històries sense pressa i sense regles establertes Fins hi tot, es poden controlar diferents cotxes a la vegada, perquè l’emoció mai no acabi.
Gas apunt? La carretera ens espera!

APPS PER A NENS LOS COCHES DEL DR PANDA 2


cerca

free apps

recomana