DR PANDA’S RESTAURANT 2

  • -

DR PANDA’S RESTAURANT 2

Tags : 

APPS PER NENS DR PANDA'S RESTAURANT 2 ITUNES

Arriba el Dr Panda en una nova aventura. En aquesta ocasió la segona part de la ja coneguda app per a nens que es desenvolupava en el seu restaurant i els amics del Dr Panda que són els clients del conegut restaurant.

Aquest cop el Dr. Panda, es trasllada en una idíl·lica illa tropical, i allà hi estableix el seu restaurant. Els seus amics li tornaran a fer una visita i haurà de cuinar per a ells segons els seus gustos i preferències.

Amb aquesta app per a  nens, els petits, podran desenvolupar tota la seva creativitat preparant plats, cuinant, bullint, fregint, coent, fins arribar al plat perfecte, amb més de 20 ingredients,

Tots aquests factors fan que la experimentació estigui assegurada. L’Aplicació desenvolupada per TribePlay, vol aprofundir en ensenyar uns valors educatius als nens, a través de situacions que viuen dia a dia, prioritzant el seu desenvolupament creatiu.

Alhora Dr Panda’s Restaurant 2, farà familiaritar els infants amb les receptes de cuina, utensilis de treball, i aprendre nocions bàsiques per tot tipus de plats. L’App conté un Mode Vegetarià per si interessa fer plats específics emprant aquest tipus de cuina.

En Resum us podem dir que amb aquesta app, els nens gaudiran experimentant i fent una autèntica cuina de creació esdevenint petits Chefs.

APPS PER A NENS DR PANDA'S RESTAURANT

APPS PER A NENS DR PANDA'2 RESTAURNAT

 

 


cerca

free apps

recomana