EKIMUKI: LEARN BY PLAYING WITH VEHICLES

  • 0

EKIMUKI: LEARN BY PLAYING WITH VEHICLES

EKIMUKI APRENDER JUGANDO APPS PARA NIÑOS ITUNES

Una de les millors maneres per tal que el nen aprengui nous recursos visuals i tàctils, és oferir-li un element atractiu per tal de que desenvolupi la seva màxima atenció. Si aquest element és un cotxe o un vehicle colorista, de ben segur tindrem el nostre infant amb uns ulls oberts com taronges.

“Ekimuki Aprende jugando” és una app realitzada per Mikel Eizaguirre, un desenvolupador independent, que ens ofereix a través de la seva app tres mini-jocs en què els nens poden millorar diverses habilitats com ara la coordinació tacte-vista, la memòria i l’ordre dels nombres.

És per això que tenim el mode “Construeix” per tal de treballar la precisió de moviments, a més de reconèixer les diferents formes que componen cada vehicle i situar-les allà on toca. Un altra modalitat és “Memoritza” per tal de descobrir els elements amagats i desenvolupar la memòria. I finalment el mode “ Ordenar” per tal que els nens més grans ordenin amb precisió els cotxes a la graella de sortida d’una cursa. En cas contrari, i si els cotxes no estan ben ordenats la competició no començarà.

Una app per a nens que servirà entre altres coses, per al reconeixement de formes, coordinació de tacte i vista, i precisió en els moviments.

EKIMUKI APPS PARA NIÑOS APRENDER JUGANDO 2

EKIMUKI APPS PARA NIÑOS APRENDER JUGANDO 1


cerca

free apps

recomana