EL COS HUMÀ

  • 0

EL COS HUMÀ

Aquesta és una aplicació per a nens realitzada pels creatius de Tinybop. Està pensada pels majors de quatre anys que descobriran el funcionament del nostre cos a través de diverses capes interactives.

Aquesta és una fantàstica app infantil a la qual els nens descobriran que hi ha en l’interior del seu propi cos.

El cos humà, dels creatius de Tinybop, representa amb unes boniques animacions cada part de la nostra anatomia, i amb la interacció dels òrgans, els nens i nenes podran veure els budells com ressonen, els pulmons com respiren, com veiem a través dels ulls i també fins i tot com batega el nostre cor.

 

A tall d’exemple quan els nens triïn el sistema digestiu podem veure com els diferents aliments,  fan el recorregut fins arribar al budell gros i quan els nens descobreixin el sistema nerviós veurem el recorregut de les sensacions a través dels nervis fins arribar al cervell.

Aquesta apli, permet que cada nen seleccioni el Seu propi avatar i pugui donar-li el seu propi nom, escollint, entre el perfil de quatre personatges.

Com a nota curiosa aquesta aplicació educativa té la particularitat que amb el micròfon i la càmera del dispositiu que utilitzeu, seran una eina perfecte per descobrir les orelles i la vista amb les vostres pròpies gravacions o fotografies.

 


Leave a Reply

cerca

free apps

recomana