EL SISTEMA SOLAR DEL PROFESSOR ASTRO CAT

  • 0

EL SISTEMA SOLAR DEL PROFESSOR ASTRO CAT

image

 

 

 

 

 

Mai havia estat tan fàcil, descobrir i recordar els planetes del sistema solar, ja que aquesta fantàstica app infantil, compara Júpiter, Venus, Mercuri i tots els altres planetes, amb el format de les fruites i verdures, aconseguint d’aquesta manera, que els nens, els recordin sempre, amb aquest joc mnemotècnic.

A més a més de ben segur, que els nens i nenes que els hi encanti disfressar-se d’astronauta o jugar amb coets i naus espacials, trobaran amb el Professor Astro Cat, una divertida manera de conèixer de primera mà, el nostre sistema solar.

image

Aquesta app educativa ofereix dos nivells de joc. D’una banda un primer nivell amb elements interactius, com ara animacions diverses per entendre els trets diferencials vers la resta, i tota la informació referent al planeta que els nens estan descobrint.
I per l’altre, un nivell en el qual predomina un test de 10 preguntes jugant al verdader o fals, per posar a prova tot el que s’ha après. Aquest nivell s’anomena el test de la motxilla propulsora, que obsequiarà cada pregunta encertada, amb una sardina sideral per a completar la llauna del doctor Astro Cat.

image

L’estudi britànic Minilab Studio,ha estat l’encarregat de dissenyar aquesta app per a nens, que ofereix un ampli ventall de pantalles i continguts que agradaran a grans i petits, i seran el revulsiu de jugar en família, i compartir coneixements.

 

play apps per nens


cerca

free apps

recomana