HOMES BY TINY BOP

  • 0

HOMES BY TINY BOP

HOMES BY TINYBOP ITUNES

Et presentem una aplicació dels creatius de Tiny Bop. En aquesta ocasió es tracta de “Homes by Tiny Bop” una aplicació per a nens que permet explorar cases úniques de tot el món. D’aquesta manera els nens podran entrar dins aquests habitatges i preparar menjars autòctons, ordenar-hi les coses, i fins i tot decorar les habitacions amb les seves pròpies idees, posant-hi fotografies i dibuixos.

Aquesta app per a nens, permetrà als infants aprendre fins a 50 idiomes amb etiquetes interactives. Cada casa presenta el seu propi sistema de sanejament i electricitat.

Així doncs, els elements de cada casa aniran en funció de la zona que estigui ubicat l’habitatge i podran gaudir d’un viatge que abastarà des dels Estats Units fins a Mongòlia, passant per Guatemala.

“Homes by Tiny Bop” és la tercera aplicació d’aquest equip creatiu que es caracteritza per tenir un equip d’ experts i tècnics infantils, especialitzats, per aconseguir un aprenentatge òptim per als nens.

HOMES BY TINYPOP 2

Un dels aspectes més interessants d’aquesta aplicació educativa per infants ,és que els nens podran saber i aprendre diferents cultures de tot el món a través d’aquestes cases, i això farà, que els infants descobreixin la manera que es viu a cada part del planeta.

L’arquitectura, els paisatges, la distribució de cada casa, i els materials amb què estan construïdes les cases…seran alguns dels elements que podrem veure en aquesta app pensada per grans i petits.

HOMES BY TINYPOP 0

 

play apps per nens

 

 


Leave a Reply

cerca

free apps

recomana