LET’S PLAY WITH RITA!

  • 0

LET’S PLAY WITH RITA!

APPS PER NENS JUEGA CON RITA ITUNES

Si vols gaudir amb una app infantil que conté uns dibuixos preciosos, i que els teus fills s’ho passin d’allò més bé, exercitant l’atenció, l’observació i la memòria mentre es diverteixen ” Let’s play with Rita” és una app molt interessant.

Aquesta app per a nens, conté més 250 elements interactius, moltes músiques i sons molt originals, que fan que tot plegat ajudi als més petits, a llegir, jugar i a descobrir fantàstiques animacions.

let's play withj rita aplicacions nens

Els nens amb aquesta app, trobaran una història, que parla del valor de l’amistat i la identitat, i a nivell tècnic podem dir que es pot llegir a través de dos mòduls de lectura. D’una banda s’hi pot trobar el mòdul Llegir per mi, o bé llegir i jugar.

“Let’s Play With Rita” conté moltes escenes amb unes il·lustracions fantàstiques, on si veu un comptador de secrets que informa a cada nen, tot el que encara queda per descobrir a cada escena.

let's play with rita 1 apps per nens

Aquesta app està pensada per a nens a partir de dos anys, i permet gravar la veu, fent que un mateix, pugui ser el narrador de la història.

 

 

 


cerca

free apps

recomana