MARCO POLO WEATHER

  • 0

MARCO POLO WEATHER

 

 

 

 

 

 

Pluja, neu, vent, calor… fenòmens atmosfèrics que tres personatges molt simpàtics coneixeran, a mesura que els infants juguin controlant la climatologia amb aquesta app infantil.

De fet, els nens poden experiment i descobrir el temps, canviant les condicions atmosfèriques, com ara la temperatura, les precipitacions, la velocitat del vent, el cel ennuvolat, etcUn fet que els farà identificar les diferents formes en què el clima afecta les rutines diàries, com ara les activitats a fer o la roba que cal posar-se.

Un total de 9 condicions climàtiques diferents com ara el temps assolellat, el parcialment ennuvolat, els núvols, la pluja, la tempesta, la neu, el vent, el tornado i l’huracà configuren aquesta divertida apli meteorològica.

Els nens i nenes podran vestir els tres divertits personatges amb roba lleugera en cas de calor, donar-los-hi el paraigua si plou, o oferir-los una tassa d’aigua calenta en cas de molt de fred.
A més a més amb aquesta apli educativa, hi ha la possibilitat d’afegir elements secundaris com ara un ninot de neu, flors, ocells i veure alhora com els afecten els canvis climàtics proposats pels més petits.


cerca

free apps

recomana