NAME PLAY

  • 0

NAME PLAY

name play apps per a nens

Un dels primers exercicis que fan sentir orgullosos als nostres infants en la seva primera etapa d’aprenentatge, és que puguin escriure el seu propi nom.

A apps per a nens us presentem una aplicació anomenada “Name Play” de Seven Academy. Aquesta aplicació per a nens té la finalitat de que els més menuts distingeixin les lletres del seu propi nom, i l’arribin a escriure.

Amb una creativitat molt remarcable, els infants passaran una sèrie de situacions per tal de conèixer les lletres de l’abecedari que configuren el seu nom de pila, així com també aprendran a ordenar els objectes propis i separar els que siguin d’altres nens.

Per posar un exemple: Una de les proves que se’ls hi ofereix als nens,és netejar la roba amb una màquina de rentar molt divertida i colorista i separar cada peça de roba en funció de si porta el seu nom o no.

O bé ordenar un estoig amb colors, llapis, tisores etc… unicament amb els objectes marcats amb el nom de pila del nen/a.
Apart de l’aprenentatge, la capacitat d’ordenar cada cosa al seu lloc serà un punt remarcable en el joc.

Un dels altres aspectes importants d’aquesta aplicació per a nens, és que podran escriure a través d’una màquina d’escriure amb aspecte “retro” el seu nom i convertir-lo en una bonica tarja de celebració d’aniversari si es vol.

Aquesta aplicació per a nens consta d’un apartat de configuració per als pares, i està formada per vuit minijocs dissenyats perquè els infants de preescolar aprenguin a escriure els seus noms i els dels seus amics i familiars pròxims.

name play escriu el nom

name play escriu el nom

 


cerca

free apps

recomana