TOCA NATURE

  • 1

TOCA NATURE

Toca Nature és una app deliciosa que ensenyarà als més menuts a explorar la natura i a conèixer els costums d’alguns dels animals que hi habiten i com s’alimenten i com es mouen.

Toca Nature és una aplicació per a infants que  farà valorar la màgia de la natura amb la construcció d’un hàbitat natural en tres dimensions.

Toca Nature és una meravella d’aplicació desenvolupada per Toca Boca, on els nens amb la seva imaginació, inventaran un paisatge virtual al seu gust, on s’hi veuran avets, muntanyes nevades, vegetació i rius…

Tot l’aspecte d’aquesta aplicació educativa per a nens, és relaxant i amb música molt calmada i sense cap tipus de competitivitat. Precisament la paciència serà l’element principal per descobrir tot el que passa al nostre ecosistema, amb l’afegitó que una càmera fotogràfica serà a l’abast dels més petits per immortalitzar aquelles escenes que més els hi cridin l’atenció.

 

 

 


1 Comment

apps educativas | apps per nens

agost 29, 2017at 3:59 pm

[…] una app infantil en la qual els nens podran crear el seu propi món virtual talment com passava amb Toca Nature, una app que et vam explicar fa uns […]

cerca

free apps

recomana